Головна  →  Контакти

* * *

м. Одеса, вул. Катерининська, 21

E-MAIL

orient2005@ukr.net

Телефони
  • +38(048) 722-24-00
  • +38(048) 728-48-88
  • +38(048) 788-27-22
  • +38(093) 388-23-32
Факс
  • (048) 722-07-03

м. Київ, вул.Пушкінська, 11

E-MAIL

planetaperevodov@ukr.net

Телефони
  • +38(044) 501-94-68
  • +38(096) 947-80-30
  • +38(096) 947-80-31
  • +38(093) 878-28-67
Факс
  • (044) 501-94-68

* * *
Работает на: Amiro CMS